Vores team

Vores venlige og imødekommende team har bred erfaring, stort engagement og bidrager til en optimal, tryg og respektfuldt behandling.

 

Janne Janne

Janne er specialtandlæge i tandregulering på klinikken siden 2003.

Morten Morten

Morten er specialtandlæge i tandregulering på klinikken siden 2009.

Berit Berit

Berit er klinikassistent og arbejder i klinikken med alle faser af behandling. Berit er ansvarlig for vores materialer og varelager. Berit har været ansat på klinikken siden 1996.

Anne Dorte Anne Dorte

Anne Dorte er klinikassistent og du møder hende altid smilende i klinikkens reception. Anne Dorte har været ansat på klinikken siden 2009.

Mette Mette

Mette er tandplejer og arbejder i klinikken med alle faser af behandling. Mette har været ansat på klinikken siden 2015.

Thomas Thomas

Thomas er tandplejer og arbejder i klinikken med alle faser af behandling og varetager også opgaver i laboratoriet. Thomas har været ansat på klinikken siden 2012.

Ann Ann

Ann er tandplejer uddannet i 1993 og arbejder i klinikken med alle faser af behandling. Ann er ansat på klinikken siden medio 2016.

Karin Karin

Karin er klinikassistent og arbejder delvis i klinikken og delvis på klinikkens laboratorie. Karin er ansat på klinikken siden medio 2016.

Jette Jette

Jette står for økonomien på klinikken og andre opgaver på kontoret. Du møder også Jette i receptionen. Jette er ansat på klinikken siden sommeren 2017.

Birgit Birgit

Birgit er klinikassistent og arbejder delvis i klinikken og delvis på klinikkens laboratorie. Birgit er ansat på klinikken siden 2018 og har indtil ansættelse her på klinikken arbejdet med tandregulering på specialtandlægeklinik i Randers gennem mange år .

Tandregulering til enhver alder…

Hør mere om tandregulering og bestil en uforpligtende konsultation til kr. 850,- Du får grundig information om dine behandlingsmuligheder, et prisoverslag og et forslag til en betalingsordning.

Bestil tid på tlf. 86 12 17 66.