Grønhøj & Laursen

Om os

Klinikken og grundværdier

Janne Grønhøj og Morten G. Laursen ejer og driver klinikken i fællesskab.

Klinikken er grundlagt som specialklinik for tandregulering på adressen af Poul Erik Gjessing i 1974. I 2003 indtrådte Janne Grønhøj i samarbejdet og i 2008 overtog hun klinikken. Året efter blev Morten G. Laursen en del af klinikken og er medejer siden primo 2012.

Vi er specialiserede i tandregulering (ortodonti) og beskæftiger os med alle former for tandregulering af børn, unge og voksne.

Vi lægger vægt på en positiv, venlig og respektfuld behandling af vores patienter og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder den nyeste viden og teknologi og den behandling, som tjener dine ønsker, dine tænder, dit ansigt og din funktion bedst muligt.

Løbende opdatering og videnssøgning er nødvendig for opretholdelse af en høj kvalitet af diagnostik og behandling. Vi deltager i og bidrager med fagligt indhold til nationale og internationale kurser og kongresser. Endvidere sikrer vi os masser af faglighed fra Tandlægeskolerne via vores ansættelse på tandreguleringsafdelingerne på Århus og Københavns Universitet.  

Vi prioriterer en grundig undersøgelse for at kunne planlægge den behandling, som kræves for et optimalt individuelt forløb og resultat. Der bør altid tages hensyn til sammenbid, ansigtsform, smil, læbelukke, tungerum, kæbeled og -muskler, når skæve tænder rettes. Optimal diagnostik, behandlingsplan og udført behandling er essentiel for stabiliteten af resultatet og prognosen for dine tænder, muskler og led. Under din behandling skal du fortsætte med dine rutinemæssige kontroller hos din egen tandlæge. Hvis der er behov for anden behandling af f.eks. caries, parodontose eller rodbehandling, tandudtrækning, kæbekirurgi, kroner, broer eller implantater, så samarbejder vi med din egen tandlæge eller en relevant specialist på området, som vi finder i samråd med din egen tandlæge.

Tandregulering til enhver alder…

Hør mere om tandregulering og bestil en uforpligtende konsultation til kr. 750,- Du får grundig information om dine behandlingsmuligheder, et prisoverslag og et forslag til en betalingsordning.

Bestil tid på tlf. 86 12 17 66.