Om os

Klinikken og grundværdier

Specialtandlægerne Morten G. Laursen, Janne Grønhøj og Susanna Botticelli driver klinikken i fællesskab.

Vi er specialiserede i tandregulering (ortodonti) og beskæftiger os med alle former for tandregulering af børn, unge og voksne.

Vi lægger vægt på en positiv, venlig og respektfuld behandling af vores patienter og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder den nyeste viden og teknologi og den behandling, som tjener dine ønsker, dine tænder, dit ansigt og din funktion bedst muligt.

Løbende opdatering og videnssøgning er nødvendig for en høj kvalitet af diagnostik og behandling. Vi deltager derfor i og bidrager med fagligt indhold til nationale og internationale kurser og kongresser ligesom vi sikrer os masser af faglighed fra Tandlægeskolerne via vores ansættelse på tandreguleringsafdelingen, Sektion for Ortodonti, på Århus Universitet.  

Vi prioriterer en grundig undersøgelse for at kunne planlægge den behandling, som kræves for et optimalt individuelt forløb og resultat. Der bør altid tages hensyn til sammenbid, ansigtsform, smil, læbelukke, tungerum, kæbeled og -muskler, når skæve tænder rettes. Optimal diagnostik, behandlingsplan og udført behandling er essentiel for stabiliteten af resultatet og prognosen for dine tænder, muskler og led. Under din behandling skal du fortsætte med dine rutinemæssige kontroller hos din egen tandlæge. Hvis der er behov for anden behandling af f.eks. caries, parodontose eller rodbehandling, tandudtrækning, kæbekirurgi, kroner, broer eller implantater, så samarbejder vi med din egen tandlæge eller en relevant specialist på området, som vi finder i samråd med din egen tandlæge.

 

Klinikkens historie og ejerskab

Klinikken er grundlagt som specialklinik for tandregulering på adressen af Poul Erik Gjessing i 1974. I 2003 indtrådte Janne Grønhøj i samarbejde med Poul Erik Gjessing og i 2008 overtog hun klinikken. Året efter blev Morten G. Laursen en del af klinikken og medejer i 2012. I 2019 har Morten G. Laursen overtaget ejerskabet af klinikken. Klinikken drives fortsat i godt og tæt samarbejde med Janne Grønhøj og senest også med Susanna Botticelli. I 2022 har vi budt Cristina Exposto velkommen på klinikken. 

Tandregulering til enhver alder…

Hør mere om tandregulering og bestil en uforpligtende konsultation til kr. 1500,- Du får grundig information om dine behandlingsmuligheder, et prisoverslag og et forslag til en betalingsordning.

Bestil tid på tlf. 86 12 17 66.

Janne Grønhøj

Janne Grønhøj

Læs mere
Morten Godtfredsen Laursen

Morten Godtfredsen Laursen

Læs mere
Susanna Botticelli

Susanna Botticelli

Læs mere
Cristina Exposto

Cristina Exposto

Læs mere
Vores team

Vores team

Læs mere